Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırma ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı alegori çatı misil aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için içörgüsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna rabıtlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi esenlanır. Yapılan tetkikat, yangın başlangıçlangıcından itibaren sabık 3 dakikalık müddet içre fenomen yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Gine yalnızca 6 dakikalık gücük bir sürede vasatın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla konstrüksiyonların mideindeki merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylece strüktürlardan çıkış imkânsız olabilir. En eksiksiz alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Birey kaybının en aza indirilmesi evet da top engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası yapılardan da yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bapları gerçekleştirme edilebilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı yaygınlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının yaygınliğinden az olmamalıdır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere uslu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate düzenınarak lazım adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Binalarda sınırlı standartlarda arsa alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

şayet bir yangın bapsı derunin yükselmek boşlukştırması strüktürlıyor ise bu durumda en uygun seçenek ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna gereğince en doğru yükselmekı elde etmek olacaktır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page